© 2019 by Debbie De Petter - Björn Antson    Foto's © Tanja Meynen Fotografie - Nathan Samson - An De Geyter Tel: +32 474 53 75 89

  • Facebook - Black Circle

Trailerladen   

 

Elk weekend weer stress omdat je paard niet op de trailer wilt? Heb je je zweep, longeertouw en al je vrienden weer op moeten roepen om je paard op de trailer te zetten? Weer 2 uur bezig en nog wil je paard niet op de trailer?   

 

Wist je dat een paard erg claustrofobisch is, dat hij kleine ruimtes eng vindt? Wist je dat jouw paard de stress van jou voelt op de wedstrijddag en daardoor slechter op de trailer stapt? Wist je dat door een paar simpele oefeningen je aan je paard kan leren netjes de trailer op te stappen? Wist je dat je door je paard te leren begrijpen en je aan zijn tempo aanpast je paard verbazingwekkend snel de trailer op zal gaan?

 

4 Feet Stables wil u daar bij helpen. Door verschillende voorbereidende oefeningen, die ik eerst voordoe en daarna door jou laat uitvoeren, gaan we langzaamaan werken aan het echte werk: trailerladen. Eerst laat ik zien welke techniek ik hiervoor gebruik en dan ga jijzelf met je paard werken.Het is belangrijk dat jij je paard op de trailer krijgt, jij moet weten hoe je je paard op een verantwoorde en veilige manier op de trailer zet, jij moet weten wat je moet doen als het eens mis gaat. Zo krijg je een solide basis met je paard waardoor je geen problemen meer gaat hebben met trailerladen!